Viheralueet kuntoon

Jarmo Jääskeläinen toivoi allekirjoittanutta apuun (Ksml 1.11). Jääskeläinen toivoo vihreiltä aktiivisempaa otetta viher- ja virkistysalueasioihin.
Jos Jääskeläisen kuvaamien ongelmien hoitaminen olisi pelkästään vihreistä kiinni, niin asiat olisivat varmasti hieman eri tolalla. Todellisuus on kuitenkin se, että vihreiden lisäksi tarvitaan myös muiden poliittisten ryhmien ja aktiivisten kansalaisten tukea, jotta saamme tehtyä parempaa politiikkaa elinympäristömme puolesta.

Jääskeläinen kysyy, missä viherihmiset luuraavat, kun oikeista asioista pitäisi puhua. Jyväskylän vihreät järjestävät tulevana lauantaina 12. marraskuuta keskustelutilaisuuden nuorisotyöttömyydestä (kahvila Häggman klo 13.30-15.00), jonne toivotan lämpimästi tervetulleeksi Jääskeläisen ja kaikki aiheesta kiinnostuneet keskustelemaan oikeista asioista.

TOUKO AALTO maakunta- ja kaupunginvaltuutettu (vihr.) Jyväskylä

Kirjoitus on julkaistu Keskisuomalaisessa 10.11.2011