Ota yhteyttä

Tervetuloa Touko Aallon yhteystietosivulle!

Etsitkö energistä ja kunnianhimoista 30-vuotiasta, jolla on intohimo uusiutuvaan energiaan, vihreään tulevaisuuteen ja ilmastonmuutokseen? Touko Aalto on sinun miehesi!

Kokkolan pikkukaupungissa syntynyt mutta Espanjassa asuva Touko on innokas tutkimusmatkailija ja vihreän tulevaisuuden puolestapuhuja.

Jos haluat ottaa yhteyttä Toukoon, löydät yhteystiedot alta. Touko on aina valmis keskustelemaan avoimesti kaikesta vihreään tulevaisuuteen liittyvästä.

Touko on kiinnostunut myös uusiutuvaan energiaan, vihreään tulevaisuuteen ja ilmastonmuutokseen liittyvistä työtarjouksista. hHn kuulee myös mielellään uusia ideoita ja projekteja, jotka tuovat ihmisiä yhteen. Jos sinulla on mielessäsi kiinnostava konsepti tai projekti, ota rohkeasti yhteyttä Toukoon ja keskustellaan siitä lisää.

Touko on avoin myös muille mahdollisuuksille, kuten kirjoittamiselle ja konsultoinnille. Hän työskentelee mielellään intohimoisten ja motivoituneiden ihmisten kanssa, joten jos sinusta tuntuu, että sinulla voisi olla jotain annettavaa, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Jos haluat vain jutella Toukon kanssa hänen matkoistaan, kotimaastaan tai mistä tahansa muusta, voit aina laittaa hänelle viestiä. Hän rakastaa keskustella erilaisten ihmisten kanssa ja on aina kiinnostunut kuulemaan heidän kokemuksistaan ja näkemyksistään.

Puhelin +34 678 987 123

Osoite: Calle de Serrano, 2, 28001 Madrid, Spain

Yleisiä tiedusteluja varten täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Odotamme innolla yhteydenottoasi!