Kuka on Touko Aalto?

Touko Aalto
Touko Aalto

Touko Aalto on energinen ja kunnianhimoinen 30-vuotias, joka on syntynyt Kokkolan pikkukaupungissa, mutta asuu nykyään Madridissa, Espanjassa. Touko uskoo vahvasti uusiutuvan energian voimaan, vihreään tulevaisuuteen ja ilmastonmuutokseen. Hän on innokas tutkimusmatkailija, joka tutustuu uusiin paikkoihin ja eri kulttuureihin. Touko Aalto rakastaa haastaa itseään uusilla tavoilla ja kehittää samalla parempaa ymmärrystä maailmasta.

Touko on valmistunut Helsingin yliopistosta, jossa hän opiskeli energiatekniikkaa ja uusiutuvia energialähteitä. Sittemmin hän on omistanut elämänsä sille, että hän tekee maailmasta paremman paikan tutkimalla ja edistämällä vihreitä energiaratkaisuja.

Hän on matkustanut moniin eri maihin ja konferensseihin oppiakseen lisää uusiutuvan energian tarjoamista jännittävistä mahdollisuuksista. Hän päätti myös muuttaa Suomesta Espanjaan voidakseen jatkaa intohimoaan uusiutuvaa energiaa, vihreää tulevaisuutta ja ilmastonmuutosta kohtaan. Hän uskoo, että nämä ovat aikamme tärkeimpiä aiheita, ja hän haluaa vaikuttaa myönteisesti planeettaamme auttamalla luomaan kestävää tulevaisuutta.

Touko on intohimoinen auttamaan muita ja etsii aina uusia tapoja levittää tietoa uusiutuvan energian voimasta. Vapaa-ajallaan Touko rakastaa matkustamista ja uusiin paikkoihin tutustumista. Tässä blogissa hän kirjoittaa matkoistaan ja aiheista, jotka kiinnostavat häntä. Joskus hänen blogikirjoituksensa ovat hauskoja, kuten silloin, kun hän eksyi pieneen kylään Intiassa ja päätyi syömään lounasta paikallisessa ravintolassa norsun kanssa!

Hän on myös innokas valokuvaaja ja rakastaa valokuvata luonnon kauneutta ja sen kykyä toimia uusiutuvan ja kestävän energian lähteenä.

Kun Touko ei ole tutkimassa, matkustelemassa tai ajamassa vihreitä energiaratkaisuja, hän viettää aikaansa Madridissa, soittaa musiikkia ja viettää aikaa ystäviensä kanssa. Hän rakastaa uusien kielten oppimista ja opettelee parhaillaan espanjaa, jotta hän voisi paremmin arvostaa uuden kotinsa kulttuuria ja kieltä. Touko on aina valmis haasteisiin ja etsii mielellään tapoja tehdä maailmasta parempi paikka. Hän on innoissaan siitä, että hän voi jatkaa uusiutuvan energian ja kestävän kehityksen viestin levittämistä ja vaikuttaa myönteisesti maapalloon.

Minne Touko onkaan menossa, hän etsii aina uusia kokemuksia ja oppimismahdollisuuksia. Hän on innostunut tutustumaan uusiin kulttuureihin ja löytämään keinoja auttaa rakentamaan parempaa ja vihreämpää maailmaa.

Jos siis olet joskus Madridissa ja satut näkemään pitkän, hymyilevän miehen, joka kävelee kameran kanssa, hän on luultavasti Touko Aalto. Tule tervehtimään ja voimme keskustella uusiutuvasta energiasta, kestävistä ratkaisuista ja meitä odottavasta jännittävästä tulevaisuudesta!